PolskaWygraj kolację w chmurach!

Wygraj kolację w chmurach!

W pierwszy weekend września nad Placem Defilad w Warszawie wznosić się będzie podniebna restauracja. Przy stole Dinner in the Sky będzie można skosztować specjałów podniebnych szefów kuchni, którzy przygotują wyjątkowy poczęstunek. Z okazji 20-lecia Wirtualnej Polski mamy dla was niespodziankę: 20 osób zje z nami urodzinową kolację 4 września 2015 r. Weź udział w konkursie!

Wygraj kolację w chmurach!
Źródło zdjęć: © WP

24.08.2015 | aktual.: 31.08.2015 13:41

Na czym polega konkurs? Odpowiedz na pytanie otwarte: "Podczas organizowanej przez nas podniebnej kolacji w Warszawie 4 września najchętniej zjadłbym/zjadłabym _____?" (dokończ zdanie) i wyślij je na adres: konkurs@grupawp.pl Zwycięzców poinformujemy mailowo o wygranej.

Na platformie gościć będzie m.in. szef warszawskiego hotelu Hilton - Andrzej Lejman. Dodatkowo oprócz doznań smakowych, gwarantujemy moc dodatkowych wrażeń, gdyż wszystkie dania serwowane będą około 45 metrów nad ziemią.

Zapraszamy wszystkie osoby, które gustują w wyszukanej kuchni, a zarazem gościły już w każdej dobrej warszawskiej restauracji, do udziału w dostępnych pakietach: Coffee break, Cocktail, Lunch czy też Dinner in the Sky.

Niebiańska kuchnia - Niepowtarzalne widoki - Niezapomniane doznania
Posmakuj Warszawy wszystkimi zmysłami!

Dinner in the Sky

Koncepcja stworzenia platformy Dinner in the Sky narodziła się w Belgii, jednak w bardzo szybkim czasie, pomysł na organizację podniebnych eventów rozprzestrzenił się na cały świat. Obecnie Dinner in the Sky dostępny jest już w ponad 40 krajach na świecie: USA, Brazylii, Francji, Hiszpanii, Chorwacji, Australii, itp. A już niedługo Dinner in the Sky obchodzić będzie 10-lecie istnienia na rynku światowym. W 2010 roku platforma pojawiła się na rynku polskim.

Na platformie Dinner in the Sky istnieje możliwość zorganizowania, jak sama nazwa wskazuje, podniebnych kolacji, spotkań biznesowych, konferencji prasowych czy też prezentacji nowych produktów. Możliwości wykorzystania podniebnego stołu jest wiele, a wszystko zależy od koncepcji planowanego wydarzenia.

Przy platformie Dinner in the Sky za jednym razem mogą zasiąść 22 osoby, które zapinane są w specjalne pasy bezpieczeństwa. Po środku platformy znajdują się dodatkowe miejsca stojące dla członków obsługi podniebnego stołu: kucharza, kelnera, barmana czy też animatora, muzyka, fotografa, itp.

Gdy wszyscy goście zasiądą już na swoich miejscach, platforma za pomocą dźwigu o masie minimum 160 ton, podnoszona jest na wysokość około 50 metrów nad ziemią i to właśnie na tej wysokości, szefowie kuchni serwują swoje potrawy gościom, którzy smakując wykwintnych potraw mogą jednocześnie podziwiać przepiękną panoramę okolic.

Platforma Dinner in the Sky jest w 100 proc. mobilna, dlatego też event można zorganizować na terenie całego kraju.

To właśnie dzięki odpowiednio dobranym lokalizacjom, które gwarantują wspaniałe widoki oraz spektakularnej oprawie, jak i wykwintnej kuchni, która serwowana jest na wysokości około 50 metrów nad ziemią, uczestnicy danego wydarzenia mogą przeżyć niezapomniane chwile in the Sky.

Za sprawą nieograniczonych możliwości wyreżyserowania eventu Dinner in the Sky znalazł się na liście World's most extravagant meals opublikowanych przez magazyn "Forbes".

Zobacz jedną z realizacji Dinner in the Sky i zarezerwuj już dziś swoje miejsce przy stole.

Oto wyniki - gratulujemy zwycięzcom:

  1. Robert Włodarczyk
  2. Tomasz Pawlik
  3. Iza Bojanowska-Guz
  4. Emil Dobosz
  5. Łukasz Kochanowski
  6. Małgorzata Strzyżewska
  7. Albert Nurczyński
  8. Marek Kwiatkowski
  9. Beata Weintrit
  10. Halina Mrożek
Źródło artykułu:WP Wiadomości
kuchniajedzenierestauracja
Zobacz także
Komentarze (2)