RegionalneWarszawaZa darmo: Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną?

Za darmo: Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną?

Wykład odbędzie się w najbliższą sobotę na terenie kampusu SGGW

Za darmo: Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną?

W sobotę, 9 marca w Warszawie odbędzie się wykład pod tytułem "Dlaczego warto jeść żywność ekologiczną?".

Wykład wygłosi prof. Ewa Rembiałkowska, Kierownik Zakładu Żywności Ekologicznej, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW. Pani profesor jest częstym gościem mediów i komentatorem wydarzeń dotyczących ekologicznego żywienia. Podczas wykładu dowiemy się o naukowo popartych zaletach żywności organicznej.

Wykład odbędzie się w sobotę, 9 marca 2013, godz 12.00-13.00
Kampus SGGW, ul. Nowoursynowska 159C, budynek 32, Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji, AULA I.
Obraz
żywnośćekologiajedzenie
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)