Bydło i Powidło Meat-ing Place to pierwsza jadalnia wołowiny z prawdziwego zdarzenia. Specjalnością lokalu są burgery i steki z argentyńskiej wołowiny, ale w menu znajdziemy również sałatki z wołowiną, sandwiche, a nawet nowojorskie bajgle z pastrami czy hot salt beef.
Jak przekonują właściciele, w zależności od potrawy, kucharze dobierają odpowiedni gatunek i klasę mięsa, a do każdego dania serwują jeden z autorskich, własnoręcznie produkowanych sosów na bazie słodkich powideł. Zdjęcia potraw prezentujemy poniżej (nie oglądać na głodnego).
Jest tu też ogródek - obok fontann będzie można posiedzieć przy stolikach lub zrelaksować się na leżakach, zjeść pysznego burgera i wypić shake'a ze słoika, a wieczorem obejrzeć film w kinie letnim.
Cen jeszcze nie znamy, bowiem lokal startuje dopiero jutro, w środę.
BYDŁO i POWIDŁO Meat-ing Place
ul.Kolejowa 47
STRONA internetowa