Gotowanie z "Gazetą Wyborczą"

Kulinarny Atlas Lata co sobota z "Gazetą Wyborczą".

08.07.2005 11:04

W sobotę, 9 lipca, "Gazeta Wyborcza" rozpoczyna publikację kolejnego - po Kulinarnym Atlasie Świata - cyklu poświęconego kuchni.

Kulinarny Atlas Lata to 8 zeszytów z przepisami na m.in. ciasta i desery, potrawy z grilla, przetwory owocowe i warzywne oraz szybkie dania. Zeszyty będą dołączane bezpłatnie do sobotnich wydań "Gazety Wyborczej".

Kulinarny Atlas Lata przygotowuje ten sam zespół, który stworzył poprzedni projekt: redaktorem prowadzącym jest Anna Wrońska, fotoedytorem - Anna Włodek, za promocjęodpowiada Paulina Kałka.

Kulinarny Atlas Lata powstaje we współpracy z miesięcznikami Agory: "Kuchnią" i "Poradnikiem Domowym"

Źródło artykułu:WP Wiadomości
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)