Nowy cykl kulinarny w "Gazecie Wyborczej"
W sobotę wystartowała "Nowa Kuchnia Polska. Spotkania z przyprawami" - nowy cykl dodatków kulinarnych w 'Gazecie Wyborczej'.
Jest to już trzecia - po "Kulinarnym Atlasie Świata" oraz "Nowej Kuchni Polskiej. Spotkania przy stole" seria zeszytów kulinarnych „Gazety Wyborczej”.
Kolejne zeszyty będą dołączane do „Gazety Wyborczej” co sobota - każdy z nich poświęcony przepisom z użyciem innej przyprawy. Bohaterami kolejnych części będą m.in. cynamon, majeranek, wanilia, papryka, szafran, chrzan i wiele innych. Na serię „Spotkania z przyprawami” składa się 13 zeszytów.
Seria będzie promowana w telewizji, w radio, w „Gazecie Wyborczej” i w Gazecie.pl. Kreacja DDB Warszawa, zakup mediów Dom Mediowy Starlink.