RegionalneWarszawaWege Festiwal - otwarcie sezonu

Wege Festiwal - otwarcie sezonu

Wegańska pizza, hiszpańska paella, indyjska pakora, smakowe hummusy, orientalne sałatki, zupa pomidorowa, roślinne ciasta

Wege Festiwal - otwarcie sezonu

W najbliższą sobotę wegetariańskie otwarcie sezonu! Wege Festiwal rozgości się w Cudzie nad Wisłą i będzie serwować jarskie specjały.

Zjemy włoską wegańska pizzę, amerykańskie wegańskie burgery z grilla, hiszpańską paellę oraz indyjską pakorę. Klasycznie dla kuchni wegetariańskiej będziemy wybierać w hummusach smakowych - z awokado czy z granatem, kanapkach z falafelem, orientalnych sałatkach. Dla fanów zup polska pomidorowa oraz indyjski dhal, a na deser wegańskie lody, gofry z kokosową bitą śmietaną oraz roślinne ciasta - między innymi tofurnikz mango, deser z tapioki czy jaglana szarlotka.

Wydarzenie odbędzie się 2 maja 2015 roku, w sobotę, w godzinach 11:00- 17:00 w Cudzie nad Wisłą. Wstęp wolny.

Zobacz także: Nowe miejsce: Momencik

Obraz
Obraz
targiwegetarianizmweganizm
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)