Bydło i Poidło - wkrótce otwarcie!
Rusza barowa wersja Była i Powidła. Czy chwytliwa nazwa znów sprowadzi tłumy?
26.08.2013 11:47
Lokal jeszcze się nie otworzył, a już w 24 godziny po założeniu fanpage'a na Facebooku zgarnęli prawie 700 like'ów. Remont i prace przygotowawcze do otwarcia Bydła i Poidła dopiero ruszają, a o lokalu już jest głośno. Nowa knajpka to barowa wersja restauracji Bydło i Powidło. W przypadku restauracji na Woli chwytliwa nazwa zrobiła swoje, podobno pierwszego dnia lokal odwiedziło ponad czterysta osób! Czy tak będzie też w przypadku Bydła i Poidła?
W nowym miejscu również wszystko się kręcić się będzie wokół wołowiny, do tego dojdą jednak także alkohole. Drobne zmiany w logo, drobne zmiany w koncepcji i to samo pyszne jedzenie - mówią twórcy obu miejsc -Tym razem skupimy się jednak również na alkoholach. Po zmroku, nasza restauracja przemieniać się będzie w bar. Zjecie u nas tę samą wyśmienitą wołowinę, a do tego napijecie się prawdziwej whisky czy prosecco z beczki.