Niewiarygodne, z czego wyrzeźbili te cuda
Sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego wyrzeźbili te cuda - zdjęcia
Carving to sztuka rzeźbienia w owocach i warzywach.
Niewiarygodne, z czego są te cuda
W Krakowie odbyły się właśnie V Mistrzostwa Polski w tej dziedzinie.
Niewiarygodne, z czego są te cuda
Do carvingu używa się najczęściej: arbuza, dyni, melona, mango czy papai.
Niewiarygodne, z czego są te cuda
Dobrym materiałem są także niektóre inne warzywa np.: rzepa, brukiew, buraki, kabaczki i rzodkiew.
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach
Niewiarygodne, z czego są te cuda
V Mistrzostwa Polski w Carvingu, czyli sztuce rzeźbienia w owocach i warzywach