Bez grilla nie ma prawdziwej majówki. Pochwalcie się swoimi kulinarnymi wyczynami
Karkówka i kiełbasa, koniecznie przyrządzone na grillu. To nieodłączny element majówki, dlatego zachęcamy Was do wysyłania swoich kulinarnych dokonań z majowego weekendu.
01.05.2017 | aktual.: 01.05.2017 14:06
Karkówka, kiełbasa, chleb, warzywa, musztarda i ketchup. Grillowanie podczas majówki to prawdziwy rytuał i chyba najbardziej wyczekiwany moment długiego weekendu. W tym roku otwarciu sezonu nie sprzyja co prawda pogoda, ale dla chcącego nic trudnego. Dlatego gorąco zachęcamy Was, naszych Czytelników i Widzów do podzielenia się kulinarnymi osiągnięciami.
Sami możemy pochwalić się raczej marnymi próbami walki z niesprzyjającą aurą. Okazuje się, że pogoda daje w kość nawet w Portugalii.
Na szczęście w Polsce nie jest tak źle jak to zapowiadano. Furorę robi gif przedstawiający walkę niezłomnego kucharza z prawdziwą ulewą.
W tym roku prawdziwym sprzymierzeńcem w grillowych zmaganiach mogą okazać się... balkony.
Dlatego niezależnie od pogody i mając na uwadze Waszą pomysłowość zapraszamy do dzielenia się fotografiami z Waszych grillowych majówek. Zdjęcia wysyłajcie na dziejesie@wp.pl. Lub poprzez nasz fanpage na Facebooku.
P.S. Życzymy smacznego!