RegionalneWarszawaMiędzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

Podczas jarmarku wybierać będziemy spośród specjałów 26 wytwórców z Polski, Węgier, Hiszpanii, Grecji, Bułgarii oraz Litwy

Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

Złota polska jesień to idealna pora, aby zadbać o siebie przed srogą zimą. Najlepszym do tego zadania „narzędziem” będą ekologiczne produkty żywieniowe.* A gdzie można je lepiej wybrać niż na Międzynarodowym Jarmarku Produktów Regionalnych w Blue City ?* - mówią organizatorzy kolejnej edycji targów, które odbędą się w najbliższy weekend, 15-17 listopada.

Jesień to czas kumulowania energii, dlatego najlepszym pomysłem będzie najpierw zaopatrzeć się w świeże produkty i przetwory podczas kolejnego Jarmarku, który w tym miesiącu odbędzie się w dniach 15–17 listopada, a potem zaszyć się w cieple domowego ogniska i szczęśliwie je pałaszować. A jest w czym wybierać - dodają organizatorzy. Podczas jarmarku będziemy mieć do wyboru szeroki asortyment produktów 26 wytwórców z Polski, Węgier, Hiszpanii, Grecji, Bułgarii oraz Litwy, w tym również z farm ekologicznych. Warto nadmienić, że produkty wystawców są często nagradzane i wyróżniane na festiwalach smaku.

Obraz
Obraz
targiprodukty regionalneblue city
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)