RegionalneWarszawaMiędzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

Jarmarczne stoły, suto zastawione dobrem wszelakim z kraju i zagranicy

Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych

05.02.2013 11:26

Przez trzy dni od 8 do 10 lutego będzie można zobaczyć co dobrego i – co najważniejsze – naturalnego produkuje się w Polsce i na świecie. Żywność regionalna na Jarmarku przygotowywana jest według tradycyjnych receptur, z najlepszych składników i bez użycia konserwantów.

Wszystkie produkty prezentowane podczas Jarmarku mają certyfikaty autentyczności, za ich jakość świadczą sami wystawcy, którzy przy okazji zdradzą technikę produkcji i wyjaśnią sposób przechowywania. ****

Jarmarki Produktów Regionalnych cieszą się sporą popularnością wśród warszawiaków. Zwłaszcza teraz, gdy wszędzie króluje zmodyfikowana żywność i wszędobylska chemia.* Każdy kto docenia walory smakowe naturalnych produktów*, a przede wszystkim dba o zdrowie swoje i najbliższych może skorzystać z tej okazji. Poza możliwością skosztowania i kupienia produktów, niedostępnych w sklepach, wszelkie jarmarki są niezastąpioną okazją do bezpośredniego kontaktu z samymi producentami żywności. Tylko oni mogą nam opowiedzieć o oferowanym przez siebie jedzeniu i sposobie ich wytworzenia.

Międzynarodowy Jarmark Produktów Regionalnych odbywa się w Blue City (Aleje Jerozolimskie 179) w dniach 8-10 lutego.

Obraz
Wybrane dla Ciebie
Komentarze (0)