Nowe miejsce: Io, Raviolo
Pierwsza w Warszawie restauracja specjalizująca się w ravioli i w innych włoskich pierożkach nadziewanych różnymi farszami
21.07.2014 13:33
Właściciele włoskich restauracji Non Solo i A Modo Mio otworzyli w Warszawie nowe miejsce. Mieszczące się na Ochocie, przy Al.Jerozolimskich Io, Raviolo to, jak mówią właściciele, pierwsza w naszym mieście ravioleria. Miejsce specjalizuje się w ravioli i w nadziewanych różnymi farszami innych włoskich pierożkach: tortelli, tortelloni, raviolone.
Zobacz także: Nowe miejsce: Lody Prawdziwe
Karta jest krótka i oprócz pierożków zawiera także sześć sosów do wyboru oraz trzy sałatki. Od 9:00 do 12:00 można tu wpaść także na śniadanie: domowej roboty naleśniki, croissanty czy tosty. W porze lunchowej znajdziemy tu także dania dnia, codziennie inne pasty oraz słodkości.
*Io, Raviolo Aleje Jerozolimskie 117 Pn –Pt. 9:00 - 21:00 *