RegionalneWarszawaNowe miejsce: Io, Raviolo

Nowe miejsce: Io, Raviolo

Pierwsza w Warszawie restauracja specjalizująca się w ravioli i w innych włoskich pierożkach nadziewanych różnymi farszami

Nowe miejsce: Io, Raviolo

21.07.2014 13:33

Właściciele włoskich restauracji Non Solo i A Modo Mio otworzyli w Warszawie nowe miejsce. Mieszczące się na Ochocie, przy Al.Jerozolimskich Io, Raviolo to, jak mówią właściciele, pierwsza w naszym mieście ravioleria. Miejsce specjalizuje się w ravioli i w nadziewanych różnymi farszami innych włoskich pierożkach: tortelli, tortelloni, raviolone.

Karta jest krótka i oprócz pierożków zawiera także sześć sosów do wyboru oraz trzy sałatki. Od 9:00 do 12:00 można tu wpaść także na śniadanie: domowej roboty naleśniki, croissanty czy tosty. W porze lunchowej znajdziemy tu także dania dnia, codziennie inne pasty oraz słodkości.

*Io, Raviolo Aleje Jerozolimskie 117 Pn –Pt. 9:00 - 21:00 *

Obraz
Obraz
Obraz
Obraz
Obraz
Obraz
Obraz
restauracjawłochyochota
Zobacz także
Komentarze (0)