Nowe miejsce: Town Burger
Mięso z lawowego grilla, w bułkach pieczonych specjalnie dla lokalu
Warszawiacy od jakiegoś czasu kochają się w burgerach. Przedsiębiorcy reagują na tę miłość bardzo szybko - powstaje sporo lokali oferujących to danie. Najnowszy powstał na Chmielnej. Town Burger proponuje 100% wołowinę pochodzącą wyłącznie z polskich hodowli. Do tego naturalne składniki oraz świeże bułki - specjalnie pieczone dla lokalu.
Inspiracje czerpiemy prosto z klasycznej kuchni północnoamerykańskiej w połączeniu z fusion. - piszą na swoich stronach. - Nasze mięso jest grillowane na lawowym grillu, aby wydobyć z niego najlepszy smak i zachować odpowiednią teksturę.
Co istotne (i atrakcyjne) dla nas, lokal od czwartku do soboty otwarty jest aż do 3.00 rano, a więc okoliczni imprezowicze, którzy nagle zgłodnieją, mogą wziąć stamtąd na wynos porządnego burgera. Oprócz niego w lokalu dostaniemy klasyczne hot dogi i tradycyjne zapiekanki. Ceny: 20-30 zł. Płatność wyłącznie gotówką. W Town Burger można usiąść, można też wybrać opcję take away i zabrać jedzenie ze sobą.
Town Burger
ul. Chmielna 2 , Warszawa
Pon - Śr: 12.00 - 22.00
Czw. - Sob.: 12.00 - 03.00
Niedz.: 12.00 - 22.00
STRONA internetowa