W sobotę, 26 października na na rogu Chocimskiej i Skolimowskiej otwarto nowy bar z zapiekankami - Serwus. Dostaniemy tam cztery rodzaje zapiekanek:
Polską "Serwus", czyli prawdziwe masło, pieczarki, polska gouda i nasz domowy ketchup.
Włoską "SALVE!", czyli czosnkowa oliwa, mozzarella, pomidorki cherry i SerwuSos.
Francuską "SALUT!" , czyli oliwa, gruszka, ser pleśniowy, prażony słonecznik, winogrona i SerwuSos oraz
hiszpańską "HOLA!", czyli, oliwa, czerwona cebulka, chorizo, owczy ser, mango i nasz pikantny wędzony sos (smaczne zdjęcia potraw znajdziecie poniżej).
Szefem kuchni jest znany z programu Master Chef Janek Paszkowski. Oprócz zapiekanek można tu też spałaszować tzw. propozycje sezonowe. W menu znajdziemy także domowe pikle. U nas nie znajdziesz mrożonych półproduktów. Wszystko robimy na Twoich oczach. Naszą pasją jest jakość, smak i autentyczność towaru, który ma trafić w Twoje ręce! - zachęcają właściciele.
Ceny - od 12 zł (Serwus!), do 15 zł (Hola!), reszta po 14. Napoje po 4 zł.
SERWUS zapiekanki
ul. Chocimska 33 (róg Skolimowskiej), Warszawa
Godziny otwarcia: wt. -sob. 12.00 – 20.00
Strona internetowa .