Nowe miejsce: Kiełba w Gębę
Naturalne kiełbaski wytwarzane w rodzinnej masarni z małopolskiej wsi
27.02.2014 18:09
Z początkiem marca na ulice Warszawy wyjedzie nowy foodtruck o oryginalnej nazwie. Kiełba w Gębę, jak sama nazwa wskazuje, specjalizować będzie się właśnie w kiełbasach, wytwarzanych w rodzinnej masarni z małopolskiej wsi.
Nasze kiełbaski są w 100% naturalne, bez wypełniaczy, soli peklowej oraz chemii- mówią właściciele - Receptura każdej kiełbaski została przez nas starannie przygotowana, abyś mógł cieszyć się smakiem i jakością, którą znali nasi dziadkowie. Jeśli natomiast chcesz spróbować niemieckich czy wegetariańskich specjałów, mamy dla Ciebie wybór klasycznych kiełbasek prosto z Niemiec (Bratwurst, Currywurst czy Bockwurst) oraz kiełbaski sojowe.
Na koniec kłania się "Pan Ziemniak", który pojawi się w postaci ziemniaka pieczonego oraz frytek ciętych na miejscu ze świeżych duńskich ziemniaków. Dodatki stworzy szef kuchni restauracji Sto900.
Foodtruck znajdziecie:
Emilii Plater 21
Pon-Śr i Pt 08:00 - 16:00
Żelazna 28/30
Czw 08:00 - 16:00
Klub 1500m2 (Solec 18)
Pt i Sob 23:00 - 06:00
Klub Stodoła (Stefana Batorego 10)
podczas koncertów
Zobacz także: Nowe miejsce: Fitmealtruck